Navigation Menu+

Společenské a svatební šaty

Zde najdete mnou vytvořené modely šatů. Všechny vám mohu ušít na míru a pozměnit je dle Vašich představ. 

Pod každou fotkou je odkaz, kde se o šatech dozvíte více informací. Vybrané šaty si pak objednáte buď vyplněním formuláře u šatů, nebo na anna@annamotlova.cz.

  • Svatební šaty pro Leontýnku Střádalovou Šiřinovou (vítězku Elite Model Look 2017). Jsou vytvořené z přírodního hedvábí s více než stovkou ručně vyráběných hedvábných kytiček. Šaty doplňuje šifonový plášť s vlečkou.
  • Asymetrické saténové šaty s vlečkou pro Zuzku. Foto: Vladimír Pokorný
  • Svatební šaty s vlečkou pro Majdu. Snoubí se na nich hedvábí a chantillská krajka.
  • Svatební šaty inspirované filmem Pokání s Keirou Knightley pro Markétu. Jsou ze 100% přírodního hedvábí a ručně obarvené. Šatům jsem přidala delší vlečku.
  • Šaty jsou ze saténového šifonu a mají bohatou kolovou sukni.
  • Šaty ze saténového šifonu

Pretty Woman (ručně barvené a potištěné šaty z hedvábí)

Saténové svatební šaty s krajkou

Šaty s vlečkou? Kam jinam než na svatbu!
Hlavně se toho nebát 🙂.
Tyhle jsou z hedvábí a benátské krajky.

Černé šaty z bavlněného saténu. Košilový střih tvoří společně s kolovou sukní nadčasovou kombinaci, která šatům propůjčuje schopnost vyniknout za každé situace. Jsou vhodné pro téměř každou příležitost a jejich lehce pružný materiál zaručuje i maximální komfort nošení. Barva látky je variabilní, dlouhé rukávy a bohatá sukně zase poskytují teplo i v případě nepříznivého počasí. Snadno se tak stanou oblíbenou součástí vašeho podzimního outfitu!

Saténové svatební šaty s benátskou krajkou

Další...

Které šaty vás nejvíce zaujaly? Pokud si chcete ty šaty objednat, nebo se jen na něco zeptat, napište mi právě teď na anna@annamotlova.cz.